Over ons

Over ons

Kwaliteit, Deskundig, Flexibel, Klantgericht.

Dit zijn de kernwoorden voor Koel- en elektrotechnisch installatiebedrijf van Loon bv en uitgangspunt voor onze produkten.

Onze klantgerichtheid staat garant voor een langdurige relatie met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Hierdoor zijn wij al sedert 1985 zeer succesvol in de koeltechniek en klimaatbeheersing.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden luchtbehandelingsystemen, airconditioningssystemen en diverse koel- en vriessystemen.

Wij zijn volgens de wettelijke Europese F-gassenverordening gecertificeerd. Dit betekent dat u kunt rekenen op ervaren vakinstallateurs die hun vak tot in de puntjes beheersen. Van deskundig advies en perfecte montage tot preventief onderhoud en adequate service.

Als bedrijf verlenen wij ook diensten aan de (petro)chemische industrie die hoge veiligsheidseisen stellen aan onderaannemers. Om aan deze gevraagde veiligheidseisen te kunnen voldoen zijn wij VCA gecertificeerd.

Daarnaast zijn wij EPBD-A en EPBD-B gecertificeerd. Door deze certificaten mogen wij airconditioninginstallaties met een opgesteld koelvermogen van meer dan 12,5kW bij onze klanten inspecteren volgens het wettelijke, Europese EPDM-aircokeuring beleid.

van loon koeltechniek, zeeland